community.conceptart.org bugs and problems
 
View testimonialsView Artwork
Results 1 to 29 of 29
  1. #1
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Austin TX
    Posts
    11,281
    Thanks
    2,089
    Thanked 11,289 Times in 2,824 Posts
    Follows
    2
    Following
    1

    community.conceptart.org bugs and problems

    hey all,

    we upgraded the servers, replaced the entire back end of the community boards, fixed a host of bugs, and are making great progress. If you find any bugs at all could you please let us know here.

    Please be very clear about what the bug is. Also include a link or description if you can.

    Please do NOT make idle chatter in this thread. I can not find all bugs by myself so if you find any, I would appreciate it if you let us know. Very much so...

    Anyhow...back at it...still more to do.



    Jason

    LEVEL UP! - ConceptArt.Org online workshops are on sale- Join now and get 25% off!
    Reply With Quote Reply With Quote


  2. Hide this ad by registering as a member
  3. #2
    Join Date
    May 2005
    Location
    Gdansk, Poland
    Posts
    4,834
    Thanks
    887
    Thanked 1,567 Times in 753 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Ok. When I click on My account button, there is only blank white page.

    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #3
    Join Date
    May 2003
    Location
    Hudson River valley, NY
    Posts
    16,211
    Thanks
    4,879
    Thanked 16,679 Times in 5,021 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    This isn't a biggie, but my community profile has me as a member since Feb. 2006, when it's been quite a bit longer than that . Also, my avatar has disappeared again (it comes and goes), and the "my account" link leads to a blank page.


    Tristan Elwell
    **Finished Work Thread **Process Thread **Edges Tutorial

    Crash Course for Artists, Illustrators, and Cartoonists, NYC, the 2013 Edition!

    "Work is more fun than fun."
    -John Cale

    "Art is supposed to punch you in the brain, and it's supposed to stay punched."
    -Marc Maron
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #4
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    1,242
    Thanks
    33
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Alot of the time the Shoutbox doesnt load sometimes the box is expanded but nothings there and others it doesnt expand at all. Clicking refresh a bunch of times sometimes fixes this.

    Also I notice that some of the colors are way off in the thumbnail pictures.

    And yeah i also have a problem going to myaccount page...blank screen.

    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #5
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Tokyo
    Posts
    2,714
    Thanks
    373
    Thanked 439 Times in 170 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Props on the progress.

    This is not a bug as much as something that changed:

    There used to be a link to the CA Wiki at the top of each page. Either in the UserCP - FAQ - Member list etc row; or in the Home - Gallery - Browse - etc. row.

    Wouldnt it be good to keep it there? Its a great resource.

    Last edited by tensai; May 31st, 2006 at 09:19 PM.
    tensai


    check the Tensai Tokyo Sketch Thread (Sketchbook)

    check the Tensai Cityscapes Thread (Finally Finished)



    Quote Originally Posted by strych9ine
    Fuck backgrounds, who needs em.
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. #6
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    1,440
    Thanks
    167
    Thanked 95 Times in 74 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    3 thumbs up on the progress! I have the same problem going to the "my account" page and get a blank screen too. And I was wondering where the Wiki went as well, needed some ref's but had to use google instead. But either way, thanks a ton!

    Reply With Quote Reply With Quote

  8. #7
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    London
    Posts
    3,358
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    When I click on one of my "groups" on my profile page, it takes me to the groups main page, instead of the group I selected.

    Ľ sketchbook
    Ľ blog
    Ľ website


    (First rule of Pocket Club...)
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. #8
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Boston, MA
    Posts
    597
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Follows
    0
    Following
    0
    a couple of things:

    -When I try to check my new comment alert, I get a dead-end white page.

    -My thumbnails used to look fine, but now the colors sometimes look much different (posterized, I think) from the original jpeg.

    -My avatar now seems to be pretty blurry. Maybe it's just enlarging my small avatar and I just need to submit a larger one.

    -I don't know how to add people to my IM list.

    -This isn't a bug, but is there a way to choose which friends show up on my main page (like a top 8 or some such)?

    Thanks again for 3.0. It is greatly appreciated.

    Andrew Murray
    Concept Artist, Tencent Boston
    www.theincredibleandy.com
    Reply With Quote Reply With Quote

  10. #9
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,277
    Thanks
    179
    Thanked 337 Times in 117 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Quote Originally Posted by theincredibleandy
    -My thumbnails used to look fine, but now the colors sometimes look much different (posterized, I think) from the original jpeg.

    -My avatar now seems to be pretty blurry. Maybe it's just enlarging my small avatar and I just need to submit a larger one.
    Same here: avatar and thumbnails look really weird, tried to upload them again but doesn't seem to fix the problem.

    You guys are doing a great job with the 3.0 site, thank you!

    Reply With Quote Reply With Quote

  11. #10
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    521
    Thanks
    73
    Thanked 49 Times in 26 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    I didn't keep up with the newes bugs and problems. I just get to my welcome page when I click on someone's profile picture or link.

    Reply With Quote Reply With Quote

  12. #11
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    2,287
    Thanks
    3
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Great job, Jason and Co.!
    One thing I noticed is that whenever I changed the colors of my profile page, it automatically resets them to default.

    Reply With Quote Reply With Quote

  13. #12
    Join Date
    May 2006
    Location
    UK
    Posts
    154
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    - The same problem as glikster, regarding the profile colours (text the same colour as the background when it automatically resets them to default)

    - Unable to see comment alerts on my profile (loads a blank page)

    - Clicking on to a group link leads to the main groups page, not the page of the group itself.

    Reply With Quote Reply With Quote

  14. #13
    Join Date
    May 2003
    Location
    Austria
    Posts
    10,431
    Thanks
    2,870
    Thanked 2,063 Times in 830 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    another one for the blank page member page.not only on myself,but if i click other's profiles aswell.

    Sketchbook

    Sketchbooks of inspiration:
    Marc Taro|Maxetormer|ZhuZhu|Jeri|Dobu]


    Always think about:
    lighting! design! perspective! proportion!
    And (self)motivation is still everything.
    Reply With Quote Reply With Quote

  15. #14
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    1,473
    Thanks
    70
    Thanked 146 Times in 53 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Getting the blank white page when I click My Account and animated GIFs as avatars no longer work.

    Reply With Quote Reply With Quote

  16. #15
    Join Date
    May 2004
    Location
    CT
    Posts
    1,520
    Thanks
    3
    Thanked 45 Times in 14 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Instant Message bug, this happened while I was talking with bdfoster.
    Tried to use the &(ampersand) and suddenly it went buggy. My username simply strung out to the right repeatedly. And everytime I wrote something and sent it, just added another instance of my username.
    Work around...don't use ampersand in conversation...or close window and relaunch IM feature.

    Reply With Quote Reply With Quote

  17. #16
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Dublin, Ireland.
    Posts
    381
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Follows
    0
    Following
    0
    the only other one i can add when you click a link to the forums from 3.0 it brings you to the you have logged in page then on to the forum mainpage instead of the thread. which makes the threads on the 3.0 hompage kind of pointless.

    dont know if this affects anyone else.

    Reply With Quote Reply With Quote

  18. #17
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    cold wet pit of northern oblivion
    Posts
    2,654
    Thanks
    114
    Thanked 92 Times in 92 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    I can't change the title of my sketchbook, if I try it the usual way I just end up changing the name of the first post.

    nothin else you keep on keeping on

    Reply With Quote Reply With Quote

  19. #18
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Atlanta,GA,USA
    Posts
    871
    Thanks
    61
    Thanked 39 Times in 26 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Whenever I click "view public profile" with another user, the first try it takes me to my profile. But the second time i try it works fine.....not a big deal though

    My Sketchbook
    My Website
    Atlanta Sketchgroup
    "Why should I believe you? You're Hitler!"
    Reply With Quote Reply With Quote

  20. #19
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    UK
    Posts
    1,085
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Follows
    0
    Following
    0
    Same problem as Mario and nofingers - when I try to view someone's profile, it takes me to mine instead.

    Reply With Quote Reply With Quote

  21. #20
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Santiago
    Posts
    1,795
    Thanks
    196
    Thanked 134 Times in 70 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Send IM ?!

    Well congrats on that function , but just to let you know, sometimes it send you to your control panel instad of actually start IM with a another user .

    EDIT: NP, I got that it needs to login via 3.0 first . again, kudos on the IM

    Last edited by Shamagim; June 5th, 2006 at 11:06 AM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  22. #21
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Boston
    Posts
    1,412
    Thanks
    1
    Thanked 13 Times in 13 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    I just noticed that users without avatars don't have a Send IM icon. Or am I missing something? Great work by the way!

    Daily Sketchbook
    All comments welcome!

    ProtoSSG: Cup-of-Joe ~ Kitsu ~ White Rose ~ Afgal

    Other SBs - ShiroNami - Leadster618
    Reply With Quote Reply With Quote

  23. #22
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Utrecht, The Netherlands, Europe
    Posts
    1,598
    Thanks
    151
    Thanked 163 Times in 87 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    I can't upload my avatar for the community.
    on the top of the screen it says;
    Warning: move_uploaded_file(/home/concept/www/phpfox/member/i/p/2005/01/Tm/r.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/concept/public_html/phpfox/member/setting/html/picture.php on line 41

    Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/tmp/phpmoVilb' to '/home/concept/www/phpfox/member/i/p/2005/01/Tm/r.jpg' in /home/concept/public_html/phpfox/member/setting/html/picture.php on line 41

    and in the middle of the screen it says;
    Sorry your image was not allowed to be uploaded.
    the avatar I tried to upload was 32 kb, is that too big maybe?

    love
    Marleen

    Reply With Quote Reply With Quote

  24. #23
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    555
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    I don't know if this is a bug but it only happens on CA. Everytime I come here using Safari for the last 2 days It automatically shuts down my brower. In IE it works fine but not in Safari..maybe it's my browser? but it's kinda strange it only happens when I go to CA.

    *edit* I tried about 10 more times and it just keeps doing it..only in Safari and only when I come here.

    Please help I hate IE.

    Last edited by Madman!; June 9th, 2006 at 07:58 PM.
    joemadfan.com I run this site

    nathensprings.net coming soon!

    My Sketchbook updated 3/27/06
    Reply With Quote Reply With Quote

  25. #24
    Join Date
    May 2005
    Posts
    4,914
    Thanks
    0
    Thanked 28 Times in 21 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Allow animated avatars!

    Reply With Quote Reply With Quote

  26. #25
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    LI, NY.
    Posts
    373
    Thanks
    37
    Thanked 74 Times in 28 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Quote Originally Posted by Madman!
    Everytime I come here using Safari for the last 2 days It automatically shuts down my brower.
    Same problem.

    Please help I hate IE.
    Firefox however works fine.

    Reply With Quote Reply With Quote

  27. #26
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Federal Hill
    Posts
    1,236
    Thanks
    6
    Thanked 35 Times in 17 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    I still can't rename my sketchbook thread when I update it.

    cheers

    Pete

    Reply With Quote Reply With Quote

  28. #27
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Boston
    Posts
    1,412
    Thanks
    1
    Thanked 13 Times in 13 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    All of my subscriptions are set to "no notification", but I'm getting e-mails anyway.

    Thanks in advance!

    Edit- Oops! Sorry, my fault. nevermind.

    Last edited by Cup of Joe; June 22nd, 2006 at 12:19 AM.
    Daily Sketchbook
    All comments welcome!

    ProtoSSG: Cup-of-Joe ~ Kitsu ~ White Rose ~ Afgal

    Other SBs - ShiroNami - Leadster618
    Reply With Quote Reply With Quote

  29. #28
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    CT, USA
    Posts
    2,451
    Thanks
    110
    Thanked 1,082 Times in 231 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    its probably not community related...

    but for some reason CA has been crashing on me a LOT in the past 5 days.
    i am on safari browser for mac, and never had this problem before.

    it tends to happen when i send pm's, and when i click to see the next page in a thread.

    - Dan Dos Santos
    www.dandossantos.com
    Reply With Quote Reply With Quote

  30. #29
    Join Date
    May 2003
    Location
    Hudson River valley, NY
    Posts
    16,211
    Thanks
    4,879
    Thanked 16,679 Times in 5,021 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Can we please please PLEASE disable the Gallery feature until it's fixed? We're getting a ton of "why can't I see the pictures in my gallery" posts, sometimes several a day.


    Tristan Elwell
    **Finished Work Thread **Process Thread **Edges Tutorial

    Crash Course for Artists, Illustrators, and Cartoonists, NYC, the 2013 Edition!

    "Work is more fun than fun."
    -John Cale

    "Art is supposed to punch you in the brain, and it's supposed to stay punched."
    -Marc Maron
    Reply With Quote Reply With Quote

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • 424,149 Artists
  • 3,599,276 Artist Posts
  • 32,941 Sketchbooks
  • 54 New Art Jobs
Art Workshop Discount Inside
Register

Developed Actively by vBSocial.com
The Art Department
SpringOfSea's Sketchbook