Page 1 of 8 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 1 to 15 of 107
  1. #1
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Austin TX
    Posts
    11,708
    Thanks
    2,091
    Thanked 11,430 Times in 2,935 Posts

    CA FORUMS bug list

    hey all...we have upgraded to the latest vbulliten again. if any bugs are encountered, could you please post here?


    Thanks!!


    JM


  2. Hide this ad by registering as a member
  3. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    4,422
    Thanks
    497
    Thanked 677 Times in 247 Posts
    I'm finding that you can't log in and out except for on the main page.
    Maybe it's just because I'm using firefox, though?
    * Help a CA artist! Visit the Constructive Critique section! *



  4. #3
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    UK
    Posts
    1,085
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Interceptor, I'm using Firefox, and I have no problem logging in or out from any location on the forums.

  5. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    4,422
    Thanks
    497
    Thanked 677 Times in 247 Posts
    How strange. Maybe I just have my browser on weird settings.
    * Help a CA artist! Visit the Constructive Critique section! *



  6. #5
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    London
    Posts
    3,358
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    when i update the first page of my sketchbook to change the title, it doesnt update the actual title anymore, just the title of that first post.

    forums are definaltey back up to speed though, yay : ]

    peace
    » sketchbook
    » blog
    » website


    (First rule of Pocket Club...)

  7. #6
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    1,680
    Thanks
    699
    Thanked 596 Times in 283 Posts
    got this when I clicked on finally finished forum

    Warning: main(/home/concept/public_html/forums/includes/functions.php): failed to open stream: No such file or directory in /includes/init.php on line 127

    Fatal error: main(): Failed opening required '/home/concept/public_html/forums/includes/functions.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/concept/public_html/forums/includes/init.php on line 127

    worked when i clicked a second time though

  8. #7
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    2,287
    Thanks
    3
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Weird, I just got this when I tried a "New Posts" search:
    Warning: main(/home/concept/public_html/forums/includes/functions_search.php): failed to open stream: No such file or directory in /search.php on line 48

    Fatal error: main(): Failed opening required '/home/concept/public_html/forums/includes/functions_search.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/concept/public_html/forums/search.php on line 48


    I tried again a second later and no problem.

    Also, when you click on the "Upload" link in the User CP you get some weird exception message. You might think about displaying a message explaining that there is no uploading files.

    Very minor. Otherwise it's working great... and fast again!

    Oh, and cool new banner!


    EDIT

    We posted at the same time, Craig D

  9. #8
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    sf
    Posts
    2,069
    Thanks
    485
    Thanked 1,607 Times in 291 Posts
    im finding forum trolls and badly drawn elves, dwarves, warriors, and robots all over the place. can we get that fixed please -c36

  10. #9
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    san francisco
    Posts
    636
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

  11. #10
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    London
    Posts
    3,358
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    when i clicked on the link to the home page, i was logged out. so i typed my username and password in the little form to the middle-bottom left, and clicked enter. it logged me in, but then went back to the home page and i was logged out again.
    i clicked the forum link, at the top, and i was logged out and had to log back in.


    i can still log on when directly in the forums, it's just the home page thats weird.


    peace
    » sketchbook
    » blog
    » website


    (First rule of Pocket Club...)

  12. #11
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    GA and the world
    Posts
    4,500
    Thanks
    65
    Thanked 122 Times in 63 Posts
    I need to be faster with the cracks. Coro beat me to it.

  13. #12
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    London
    Posts
    3,358
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Quote Originally Posted by el coro
    im finding forum trolls and badly drawn elves, dwarves, warriors, and robots all over the place. can we get that fixed please -c36
    haha, what about badly drawn creatures?

    :p


    peace
    » sketchbook
    » blog
    » website


    (First rule of Pocket Club...)

  14. #13
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Austin TX
    Posts
    11,708
    Thanks
    2,091
    Thanked 11,430 Times in 2,935 Posts
    Quote Originally Posted by el coro
    im finding forum trolls and badly drawn elves, dwarves, warriors, and robots all over the place. can we get that fixed please -c36

    LMAO!


    I am trying man...trying. I looked for an increase imagination/skill function in the style template but everytime i increase the numbers nothing happens. I will ask pontemonti...maybe he knows how to make this work.


    j

  15. #14
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Austin TX
    Posts
    11,708
    Thanks
    2,091
    Thanked 11,430 Times in 2,935 Posts
    seriously tho...now that we had some fun....plz keep this thread focused on bugs...otherwise the shit aint gonna get fixed cuz its full of trolling.

    got it?


    J

  16. #15
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Austin, TX
    Posts
    1,262
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    There's this distracting, out-of-place banner up at the top that doesn't in any way scale for different screen resolutions.

    Other than that I've had trouble Quick Replying once or twice, but I just refreshed the page and it seemed to resolve itself.

Page 1 of 8 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: November 2nd, 2008, 02:30 AM
  2. Need help with forums
    By Dullahan in forum Painter
    Replies: 1
    Last Post: May 21st, 2004, 08:39 PM
  3. Art: New to the forums
    By Ninjor in forum Finished Art
    Replies: 7
    Last Post: May 21st, 2004, 06:05 PM

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Developed Actively by the makers of the Best Amazon Podcast