wireless internet problem

Join 500,000+ Artists

Its' free and it takes less than 10 seconds!

Join the #1 Art Workshop - LevelUpJoin Premium Art Workshop

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Encinitas
    Posts
    1,542
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 6 Posts
    Follows
    0
    Following
    0

    wireless internet problem

    well i've been on a wireless internet for the past few months and today i cant get on it with my computer. it says i have a low strenghted connection (ive had that before) nothing works. no AIM, Mirc, websites but i was able to get a windows xp update. its weird. anyonw else getting a simular problem? any ideas how to fix it?

    -=[ Sinister Six Sketch Group ]=-
    -=[ Cookiedough Fooxoo |ntern Hyver Character Evildisco]=-
    Reply With Quote Reply With Quote  


  2. Hide this ad by registering as a member
  3. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Detroit, MI
    Posts
    1,637
    Thanks
    34
    Thanked 141 Times in 85 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    If you're on a Mac based Airport system, you can actually try to manipulate the attenae on the sending unit to achieve a stronger signal strength. Are you also trying to broadcast your signal through plaster walls? Drywall? Multiple floors or what??

    Reply With Quote Reply With Quote  

  4. #3
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Encinitas
    Posts
    1,542
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 6 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    in on a pc and its about 100 ft or so from the router to my comp. it has to go thro 1 wall. i might just try reinstalling the wireless program on my comp cus i had a simular promblem a few months ago. it weird cus its ran fine for the past 4-5 months and this mornin i could get on.

    -=[ Sinister Six Sketch Group ]=-
    -=[ Cookiedough Fooxoo |ntern Hyver Character Evildisco]=-
    Reply With Quote Reply With Quote  

  5. #4
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Encinitas
    Posts
    1,542
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 6 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    i reintstalled my routers spftware into my comp. its saying i have the signal strenght of 87% but it says i have an invalid ip address. how is that possible? i didnt dl anything or do anything so why should it change like that? any suggestions on how to fix it?

    -=[ Sinister Six Sketch Group ]=-
    -=[ Cookiedough Fooxoo |ntern Hyver Character Evildisco]=-
    Reply With Quote Reply With Quote  

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • 424,149 Artists
  • 3,599,276 Artist Posts
  • 32,941 Sketchbooks
  • 54 New Art Jobs
Art Workshop Discount Inside
Register

Developed Actively by vBSocial.com
The Art Department
SpringOfSea's Sketchbook