Editing posts removes all the text

Join 500,000+ artists on ConceptArt.Org.

Its' free and it takes less than 10 seconds!

Join the #1 Art Workshop - LevelUpJoin Premium Art Workshop

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Mölndal, Sweden
    Posts
    2,778
    Thanks
    2,379
    Thanked 1,911 Times in 832 Posts

    Editing posts removes all the text

    I've noticed recently that when I try to edit one of my posts all the text disappears. Usually you can just copy it again, but when there are attachments and stuff in it, it gets kinda annoying.

    "I've got ham, but I'm not a hamster"

    Sketchy Link

    Portfolio
    Reply With Quote Reply With Quote  


  2. Hide this ad by registering as a member
  3. #2
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Posts
    10,134
    Thanks
    3,489
    Thanked 5,453 Times in 3,665 Posts
    Does it do it when you go advanced? test edit

    test with preview

    let's put a random pic in there.

    Name:  4mrv3tx.jpg
Views: 102
Size:  37.9 KB

    test again

    Last edited by Black Spot; August 16th, 2013 at 01:18 AM.
    Reply With Quote Reply With Quote  

  4. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Mölndal, Sweden
    Posts
    2,778
    Thanks
    2,379
    Thanked 1,911 Times in 832 Posts
    Yeah. That's pretty much how it happens. Also when I click the preview button

    "I've got ham, but I'm not a hamster"

    Sketchy Link

    Portfolio
    Reply With Quote Reply With Quote  

  5. #4
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Posts
    10,134
    Thanks
    3,489
    Thanked 5,453 Times in 3,665 Posts
    okay - I've edited my above post 3 times without a problem. Can you do it again and write down exactly what you're doing? I need to be able to replicate it.

    Another test edit.

    Last edited by Black Spot; August 16th, 2013 at 01:17 AM.
    Reply With Quote Reply With Quote  

  6. #5
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Mölndal, Sweden
    Posts
    2,778
    Thanks
    2,379
    Thanked 1,911 Times in 832 Posts
    Actually. Now it seems to work again. Maybe it was just a temporary bug

    "I've got ham, but I'm not a hamster"

    Sketchy Link

    Portfolio
    Reply With Quote Reply With Quote  

  7. #6
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    beside my neighbor
    Posts
    2,397
    Thanks
    1,707
    Thanked 855 Times in 503 Posts
    I'm having that problem right now.

    Website

    Facebook

    DeviantArt

    New World Creation: Designers Wanted – Environment of the Week
    Reply With Quote Reply With Quote  

  8. #7
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Posts
    10,134
    Thanks
    3,489
    Thanked 5,453 Times in 3,665 Posts
    Hmm. Tell me if it keeps happening. It may be a refresh thing - I've just edited both posts above with no problems.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  9. #8
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Near Philly, US
    Posts
    344
    Thanks
    82
    Thanked 261 Times in 130 Posts
    I get a blank text field when I try to edit a post created today, though the text was was editable a few minutes after initially posting it. I can edit old posts, older than today. The editing process is still unstable at my end (Safari and Firefox).

    Okay, I've edited this one, but still can't edit the post in my SB with added images.

    Last edited by bill618; September 5th, 2013 at 02:01 PM.
    Reply With Quote Reply With Quote  

  10. #9
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Posts
    10,134
    Thanks
    3,489
    Thanked 5,453 Times in 3,665 Posts
    Reply With Quote Reply With Quote  

  11. #10
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Thailand
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I got this problem too, all my post is empty now after edit, please help

    Reply With Quote Reply With Quote  

  12. #11
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Posts
    10,134
    Thanks
    3,489
    Thanked 5,453 Times in 3,665 Posts
    Hi. It's a kind of glitch, which is still being worked on. I don't think you've lost anything, but your post did go back into moderation (now approved). If this happens again, come back in five minutes and recheck, as it's intermittent.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  13. #12
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Thailand
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    my post already back after I recheck in other day, it should be a minor bug.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  14. #13
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Poland
    Posts
    33
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    My thread went all blank after editing: http://www.conceptart.org/forums/sho...d.php?t=272665.

    my sketchbook
    You visit mine = I visit yours. Let's help each other.
    Reply With Quote Reply With Quote  

  15. #14
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Scotland
    Posts
    1,351
    Thanks
    240
    Thanked 355 Times in 275 Posts
    Your thread is showing content for me, Idan.

    Black Spot said it's a glitch thats being worked on, so hopefully it wont keep happening for long.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  16. #15
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Posts
    10,134
    Thanks
    3,489
    Thanked 5,453 Times in 3,665 Posts
    Reply With Quote Reply With Quote  

Members who have read this thread: 1

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •