Page 5 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 53 to 65 of 91
  1. #53
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Sheffield - UK
    Posts
    1,159
    Thanks
    1,158
    Thanked 488 Times in 335 Posts
    Same situation here - Avast at home and virus warning everytime on the site but my office antivirus - Eset Nod32 does not detect anything.

    Works Conceptart sketchbook 2011 - 2014
    Tutorials Conceptart links for tutorials, guides "and more."
    Blog Art Tweets Contact : Daylesart@live.co.uk
    ++++++++++++++++++++++++++++++
    Reply With Quote Reply With Quote


  2. Hide this ad by registering as a member
  3. #54
    Join Date
    May 2011
    Posts
    99
    Thanks
    9
    Thanked 28 Times in 28 Posts
    I also get a malicious site warning from Opera when trying to log in or when going to the conceptart.org home page .

    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #55
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Fehérvárcsurgó, Hungary
    Posts
    2,543
    Thanks
    851
    Thanked 1,171 Times in 996 Posts
    Avast, warnings everywhere, some pages don't even loaded. I always could find a way to get over it till now, I need to be able to see my subscribed SBs - but now I'm absolutely unable to send a private message. A few minutes ago it was okay.
    Hopefully the problem will be solved soon.

    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #56
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    67
    Thanks
    133
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    For me this mainly happens when I try to click links from an email, it also occasionally gives me an error page. I'd put what it says here but I can't get it to occur again.

    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #57
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    45
    Thanks
    20
    Thanked 15 Times in 14 Posts
    Posting from phone. I cant go to the forums. Its blocked by my antivirus-ad aware

    Reply With Quote Reply With Quote

  7. #58
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    801
    Thanks
    358
    Thanked 418 Times in 413 Posts
    Same problem here, my antivirus is blocking whole site. Someone is working to fix this issue?

    Reply With Quote Reply With Quote

  8. #59
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    2,715
    Thanks
    2,948
    Thanked 1,821 Times in 939 Posts
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. #60
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Aachen
    Posts
    209
    Thanks
    314
    Thanked 57 Times in 23 Posts
    Nice, now my "internet provider" is blocking the forums for malware, using a proxy atm.

    FYI: "Based on your corporate access policies, this web site ( http://www.conceptart.org/forums/ ) has been blocked because it has been determined by Web Reputation Filters to be a security threat to your computer or the corporate network. This web site has been associated with malware/spyware."

    My Stuff: DeviantArt, Sketchbook
    My Tools: Gimp
    IDW
    Reply With Quote Reply With Quote

  10. #61
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Denmark
    Posts
    1,363
    Thanks
    1,494
    Thanked 749 Times in 304 Posts
    deportes.publimetro.com.mx is apparently distributing malware ... got a warning when i entered the cheer me up thread

    "Take credit for anything embedded in the edit as long as you ment it when you said It"

    |Deviantart
    Reply With Quote Reply With Quote

  11. #62
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    67
    Thanks
    133
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Oh I managed to get the error message again via clicking an email link.

    "Unable to add cookies, header already sent.
    File: /home/concept/public_html/wiki/conf/strings.php(7) : regexp code(1) : eval()'d code
    Line: 5"

    Reply With Quote Reply With Quote

  12. #63
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    No problems here using Chrome+AdBlockPlus along with MSE and MalwareBytes.

    Reply With Quote Reply With Quote

  13. #64
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Over the rainbow.
    Posts
    247
    Thanks
    118
    Thanked 34 Times in 33 Posts
    Got the same warning; it's quite aggravating ;__;

    Using Chrome and Avast; both Avast and McAfee Site Advisor warned the same thing.

    Reply With Quote Reply With Quote

  14. #65
    Join Date
    May 2007
    Location
    France / Lyon
    Posts
    170
    Thanks
    27
    Thanked 28 Times in 26 Posts
    I used to have the Avast warnings. Now I don't anymore but many pages won't load at all.
    A good friend who wants to make an account can't access the site at all. Avast blocks it fully.

    There seem to be a lot of people with similar issues who just cannot access the site at all. It's quite a heavy problem :/

    Reply With Quote Reply With Quote

Page 5 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Members who have read this thread: 2

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • 424,149 Artists
  • 3,599,276 Artist Posts
  • 32,941 Sketchbooks
  • 54 New Art Jobs
Art Workshop Discount Inside
Register

Developed Actively by vBSocial.com
SpringOfSea's Sketchbook