Virus warning problem. - Page 2

Join 500,000+ Artists

Its' free and it takes less than 10 seconds!

Join the #1 Art Workshop - LevelUpJoin Premium Art Workshop

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 31 to 60 of 91
  1. #31
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Illinois
    Posts
    160
    Thanks
    24
    Thanked 24 Times in 22 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    I am also getting warnings when I try to open the on demand color theory thread.
    using chrome with avast.

    Reply With Quote Reply With Quote  


  2. Hide this ad by registering as a member
  3. #32
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Posts
    10,411
    Thanks
    3,595
    Thanked 5,526 Times in 3,720 Posts
    Follows
    1
    Following
    0
    Well I can't delete spam visitor messages or posts - I've been editing them as fast as I can. At least I can still ban the bastards.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  4. #33
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    HELLsinki, Finland
    Posts
    4,860
    Thanks
    345
    Thanked 2,688 Times in 1,646 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Also not sure if related, but I get this issue too in some boards (Crit board doesn't give this warning to me) and I did the re-boot virus check that Avast can do and found some viruses in the Mozilla files. Not 100% sure if they came from that, but might be good for other people to do this same check just in case.

    "I eat comics and poop stylization"
    Comic!
    Sketchbook (Critiques, no compliments please.)
    Tumblr
    Website
    Livejournal
    DeviantArt
    Reply With Quote Reply With Quote  

  5. The Following User Says Thank You to TinyBird For This Useful Post:


  6. #34
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    SEA, WA
    Posts
    878
    Thanks
    260
    Thanked 194 Times in 160 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Do I need to be worried at all about posting/visiting here until this gets resolved?

    -I often post from my phone; so please excuse the typos
    Sketchbook
    Reply With Quote Reply With Quote  

  7. #35
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Posts
    10,411
    Thanks
    3,595
    Thanked 5,526 Times in 3,720 Posts
    Follows
    1
    Following
    0
    I did a full Malwarebyte scan last night - came up with nothing. If you're to date I think you might be safe - it's a pretty old virus. I have everything on my computer backed up.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  8. #36
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Torrance, CA
    Posts
    6,802
    Thanks
    2,278
    Thanked 4,259 Times in 2,074 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    At this point I cannot reach the site at all. Connection resets. I am on my iPad right now.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  9. #37
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    U.S.
    Posts
    326
    Thanks
    495
    Thanked 193 Times in 118 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    I have firefox and avast and I keep getting the malware blocked warning. It doesn't seem to matter what part of the forums I'm in. Any new navigation within the site causes the pop-up. I don't feel comfortable finishing the CHoW with this wackiness going on.... Please fix or I'll have to go to cghub instead...

    Reply With Quote Reply With Quote  

  10. #38
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Emonti - South Africa
    Posts
    2,452
    Thanks
    661
    Thanked 648 Times in 611 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    So no end to this? I tried windows explorer (yes i had to sink thta low) and that's even worse, no suprise really

    Reply With Quote Reply With Quote  

  11. #39
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Posts
    10,411
    Thanks
    3,595
    Thanked 5,526 Times in 3,720 Posts
    Follows
    1
    Following
    0
    Not yet. I've done scans of my computer with several programs and nothing has infected it, so if you're up to date, you should be okay. It's just very annoying.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  12. #40
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Emonti - South Africa
    Posts
    2,452
    Thanks
    661
    Thanked 648 Times in 611 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Not worried about getting infected, most virusses are pretty lame and dont do that much but I cant access my usercp or the image loader and some random pages just wont show. Like you said annoying

    Even getting this far has been a task

    Reply With Quote Reply With Quote  

  13. #41
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Torrance, CA
    Posts
    6,802
    Thanks
    2,278
    Thanked 4,259 Times in 2,074 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    I had to put conceptart.org to my website exclusions for the moment. I'd rather not do.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  14. #42
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    U.S.
    Posts
    326
    Thanks
    495
    Thanked 193 Times in 118 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Is there no admin? No technological higher power??? No lordly figure who in their benevolent mercy can answer the veritable "what the?" coursing through my simplistic brain? Because I'd like to keep on visiting my own sketchbook here as well as the challenges (which I try to do weekly). Alas, the silence is staggering. At any click on the forums I find a " HTML: Script-inf" whatever infecting my computer. False positive or no, it seems I'm not the only one...

    C'mon, folks, someone in the know pipe in already...

    Reply With Quote Reply With Quote  

  15. #43
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Posts
    10,411
    Thanks
    3,595
    Thanked 5,526 Times in 3,720 Posts
    Follows
    1
    Following
    0
    They're on the case, but it is the weekend. Hold on for a bit.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  16. The Following User Says Thank You to Black Spot For This Useful Post:


  17. #44
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Blind spot
    Posts
    954
    Thanks
    347
    Thanked 1,251 Times in 395 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Phew, Ok, so I`m not the only one...Well, at least the SB subforum is still intact. :I

    Reply With Quote Reply With Quote  

  18. #45
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Posts
    10,411
    Thanks
    3,595
    Thanked 5,526 Times in 3,720 Posts
    Follows
    1
    Following
    0
    Okay, I've heard from Jason. It'll be sorted, but it might take a bit of time.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  19. The Following 4 Users Say Thank You to Black Spot For This Useful Post:


  20. #46
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    27
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Good to know it isn't just me. There are TWO different kinds of infections Avast is detecting whenever I try to browse around the forums. One of them is JS: Redirector-MA [Trj] and the other is HTML:Script-inf . I hope that helps!

    Reply With Quote Reply With Quote  

  21. The Following User Says Thank You to katmachiavelli For This Useful Post:


  22. #47
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    The magical Kingdom.... of Fife
    Posts
    4,460
    Thanks
    1,133
    Thanked 1,584 Times in 1,007 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Is it only Avast users who are having this problem? I'm using Kaspersky and I don't have a problem at all...

    Reply With Quote Reply With Quote  

  23. #48
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    3,091
    Thanks
    1,795
    Thanked 1,557 Times in 608 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Be careful then, because they've confirmed that there IS a virus of some kind afoot.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  24. #49
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Jacksonville, Fl
    Posts
    634
    Thanks
    475
    Thanked 234 Times in 214 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Quote Originally Posted by alesoun View Post
    Is it only Avast users who are having this problem? I'm using Kaspersky and I don't have a problem at all...
    I use AVG on my home computer and I've been getting the virus warning for a while now. I can't even get on to the site at all. At work, we have Symantec Endpoint Protection and I don't get the warning.

    My Sketchbook: Criticisms and Feedback needed

    "A journey of a thousand miles begins with a single step."
    Lao-tzu, The Way of Lao-tzu
    Reply With Quote Reply With Quote  

  25. #50
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Posts
    10,411
    Thanks
    3,595
    Thanked 5,526 Times in 3,720 Posts
    Follows
    1
    Following
    0
    I'll try and get an update. At least I can ban & delete even if it is the long way round.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  26. The Following User Says Thank You to Black Spot For This Useful Post:


  27. #51
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    HELLsinki, Finland
    Posts
    4,860
    Thanks
    345
    Thanked 2,688 Times in 1,646 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Hmm, my homeputer with works solely on Avast constantly gets viruses in this place: ComputerName\AppData\Local\Mozilla almost every time after I've visited part of the site that gives the warning, but my workputer that works on the new Avast-Windows Defender mix never gets any warnings or viruses in here.

    "I eat comics and poop stylization"
    Comic!
    Sketchbook (Critiques, no compliments please.)
    Tumblr
    Website
    Livejournal
    DeviantArt
    Reply With Quote Reply With Quote  

  28. #52
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    2,710
    Thanks
    2,942
    Thanked 1,819 Times in 936 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Quote Originally Posted by TinyBird View Post
    Hmm, my homeputer with works solely on Avast constantly gets viruses in this place: ComputerName\AppData\Local\Mozilla almost every time after I've visited part of the site that gives the warning, but my workputer that works on the new Avast-Windows Defender mix never gets any warnings or viruses in here.
    Same here, I went to CA at my folks place. My old man uses Avast solely
    and it gave me hassles about CA. But my defender/avast mix here at
    my PC is fine with it.

    However, boot scans reveal things it does not like in Mozilla, but they
    are minor.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  29. #53
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Sheffield - UK
    Posts
    965
    Thanks
    1,007
    Thanked 421 Times in 290 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Same situation here - Avast at home and virus warning everytime on the site but my office antivirus - Eset Nod32 does not detect anything.

    Works Conceptart sketchbook 2011 - 2014
    Tutorials Conceptart links for tutorials, guides "and more."
    Blog Art Tweets Contact : Daylesart@live.co.uk
    ++++++++++++++++++++++++++++++
    Reply With Quote Reply With Quote  

  30. #54
    Join Date
    May 2011
    Posts
    99
    Thanks
    9
    Thanked 28 Times in 28 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    I also get a malicious site warning from Opera when trying to log in or when going to the conceptart.org home page .

    Reply With Quote Reply With Quote  

  31. #55
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Fehérvárcsurgó, Hungary
    Posts
    2,543
    Thanks
    851
    Thanked 1,171 Times in 996 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Avast, warnings everywhere, some pages don't even loaded. I always could find a way to get over it till now, I need to be able to see my subscribed SBs - but now I'm absolutely unable to send a private message. A few minutes ago it was okay.
    Hopefully the problem will be solved soon.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  32. #56
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    67
    Thanks
    133
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    For me this mainly happens when I try to click links from an email, it also occasionally gives me an error page. I'd put what it says here but I can't get it to occur again.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  33. #57
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    45
    Thanks
    20
    Thanked 15 Times in 14 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Posting from phone. I cant go to the forums. Its blocked by my antivirus-ad aware

    Reply With Quote Reply With Quote  

  34. #58
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    796
    Thanks
    358
    Thanked 417 Times in 412 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Same problem here, my antivirus is blocking whole site. Someone is working to fix this issue?

    Reply With Quote Reply With Quote  

  35. #59
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    2,710
    Thanks
    2,942
    Thanked 1,819 Times in 936 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Reply With Quote Reply With Quote  

  36. #60
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Aachen
    Posts
    207
    Thanks
    314
    Thanked 56 Times in 22 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Nice, now my "internet provider" is blocking the forums for malware, using a proxy atm.

    FYI: "Based on your corporate access policies, this web site ( http://www.conceptart.org/forums/ ) has been blocked because it has been determined by Web Reputation Filters to be a security threat to your computer or the corporate network. This web site has been associated with malware/spyware."

    My Stuff: DeviantArt, Sketchbook
    My Tools: Gimp
    IDW
    Reply With Quote Reply With Quote  

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Members who have read this thread: 1

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • 424,149 Artists
  • 3,599,276 Artist Posts
  • 32,941 Sketchbooks
  • 54 New Art Jobs
Art Workshop Discount Inside
Register

Developed Actively by vBSocial.com
The Art Department
SpringOfSea's Sketchbook