Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 14 to 26 of 91

Thread: Virus warning problem.

  1. #14
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    California
    Posts
    1,169
    Thanks
    733
    Thanked 587 Times in 314 Posts
    Using avast and getting the same problem running chrome. The pop-up reports the 'tagbin-cloud' noted by Black Spot.
    Reply With Quote Reply With Quote


  2. Hide this ad by registering as a member
  3. #15
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Posts
    11,572
    Thanks
    3,797
    Thanked 5,877 Times in 3,980 Posts
    Right. If you click on anyone watching this thread (scroll down) instead of ending up on their profile, you end up back here.
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #16
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    The magical Kingdom.... of Fife
    Posts
    4,467
    Thanks
    1,135
    Thanked 1,584 Times in 1,007 Posts
    It all seems to be working fine for me. I'm not using Avast.
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #17
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Posts
    11,572
    Thanks
    3,797
    Thanked 5,877 Times in 3,980 Posts
    If you have updated anti virus it shouldn't too much of a problem http://www.avgthreatlabs.com/webthre...x-exploit-kit/

    alesoun it's AVG as well. What are you using?
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #18
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Posts
    11,572
    Thanks
    3,797
    Thanked 5,877 Times in 3,980 Posts
    It doesn't trigger if you go back to a page - only if there's another new post http://community.websense.com/blogs/...fuscation.aspx
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. #19
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Posts
    11,572
    Thanks
    3,797
    Thanked 5,877 Times in 3,980 Posts
    Reply With Quote Reply With Quote

  8. #20
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    The magical Kingdom.... of Fife
    Posts
    4,467
    Thanks
    1,135
    Thanked 1,584 Times in 1,007 Posts
    Black Spot, my Anti-virus is Kaspersky. Browser is Firefox
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. #21
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    3,091
    Thanks
    1,795
    Thanked 1,557 Times in 608 Posts
    Cleaned my cookies, but I'm still getting it.

    It's weird. The site was working perfectly fine for me until this afternoon.

    Hopefully everything gets cleared out.
    Reply With Quote Reply With Quote

  10. #22
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Torrance, CA
    Posts
    6,802
    Thanks
    2,278
    Thanked 4,258 Times in 2,074 Posts
    It's triggering something called "Tagbin Cloud"

    AVG is listing it as a threat. http://www.avgthreatlabs.com/siterep...onceptart.org/
    Reply With Quote Reply With Quote

  11. The Following User Says Thank You to Arshes Nei For This Useful Post:


  12. #23
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    3,091
    Thanks
    1,795
    Thanked 1,557 Times in 608 Posts
    Not getting any problems now.
    Reply With Quote Reply With Quote

  13. #24
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Posts
    11,572
    Thanks
    3,797
    Thanked 5,877 Times in 3,980 Posts
    It's settled down for me too. Still the googling sets it off.
    Reply With Quote Reply With Quote

  14. #25
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    3,091
    Thanks
    1,795
    Thanked 1,557 Times in 608 Posts
    And I return from watching something on Netflix this morning, and all of a sudden it's doing it again.

    That can't have anything to do with it, so this must be a time based thing?
    Last edited by Psychotime; June 21st, 2012 at 09:53 AM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  15. #26
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Torrance, CA
    Posts
    6,802
    Thanks
    2,278
    Thanked 4,258 Times in 2,074 Posts
    Yeah, it's saying there's a gzip issue. This needs to be resolved.
    Reply With Quote Reply With Quote

Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Similar Threads

  1. Suspicious PM (virus?)
    By JohnMalcolm1970 in forum SUPPORT
    Replies: 5
    Last Post: March 27th, 2010, 04:03 AM
  2. virus
    By keeno in forum ART CRITIQUE CENTER
    Replies: 1
    Last Post: October 4th, 2006, 03:42 PM
  3. Art: Virus scanners
    By Metin_7 in forum FINISHED ART & ARTWORK
    Replies: 4
    Last Post: October 17th, 2005, 05:27 AM
  4. The Effects of The Flu Virus
    By EasyE in forum ART CRITIQUE CENTER
    Replies: 2
    Last Post: October 16th, 2005, 12:31 AM
  5. New Virus!!!
    By D0Z3R in forum Artist Lounge
    Replies: 15
    Last Post: March 18th, 2005, 10:38 PM

Members who have read this thread: 1

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • 424,149 Artists
  • 3,599,276 Artist Posts
  • 32,941 Sketchbooks
  • 54 New Art Jobs
Art Workshop Discount Inside

Developed Actively by vBSocial.com
SpringOfSea's Sketchbook