Results 1 to 3 of 3

Thread: PROBLEM SOLVED| cs5 Brush-shape dissapears with increasing size |PROBLEM SOLVED

  1. #1
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Germany
    Posts
    2,573
    Thanks
    364
    Thanked 730 Times in 384 Posts

    PROBLEM SOLVED| cs5 Brush-shape dissapears with increasing size |PROBLEM SOLVED

    Edit: Problem solved. Actually it was a graphiccard problem, had nothing to do with photoshop!
    -----------------------------------------------------
    hey guys,
    Well I gues the title says pretty much everything. the brush-shape that you have all the time while painting dissapears partially with increasing the brush size until it finally dissappears when using really big brushes, making it really hard to work big.
    any solutions? Added some pictures to clarify what i mean. unfortunately couldn't do a screenshot of the problem so I scribbled it for you

    PROBLEM SOLVED| cs5 Brush-shape dissapears with increasing size |PROBLEM SOLVED

    -------------------------------------------------------
    Edit: Problem solved. Actually it was a graphiccard problem, had nothing to do with photoshop!
    Last edited by Gloominati; May 15th, 2010 at 11:10 AM.
    -----------------------
    Available for freelance work! contact me via : cgrobelski@gmail.com

    PORTFOLIO

    cgbrush.org

    deviantart

    Follow me on Twitter!!

    aaaaaaaaand

    friend me on Facebook!!!!

    .....bitches!

    Finally Finished

    Da sketchbook
    Reply With Quote Reply With Quote


  2. Hide this ad by registering as a member
  3. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Belgrade, Serbia
    Posts
    2,156
    Thanks
    2,921
    Thanked 2,804 Times in 942 Posts
    Maybe you can explain what kind of graphic card problem, because i have same problem, and probably some other people, so solution will be cool

    M
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #3
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Copenhagen
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey

    I had the same problem,i think i solved it by setting the hardware acceleration (display properties) down.
    Reply With Quote Reply With Quote

Similar Threads

  1. [Solved] Problem with attached images
    By dathui in forum SUPPORT
    Replies: 2
    Last Post: February 3rd, 2010, 06:06 PM
  2. Believe it or Not... Problem Solved!
    By Fredbt in forum PAINTER
    Replies: 11
    Last Post: February 22nd, 2007, 02:55 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: February 6th, 2005, 10:32 AM
  4. Problem solved
    By inspector Lee in forum PAINTER
    Replies: 3
    Last Post: November 12th, 2004, 11:49 PM
  5. problem solved.
    By Banimator in forum ART TUTORIALS, ART TIPS & ART TRICKS - ARCHIVE
    Replies: 1
    Last Post: January 24th, 2004, 04:42 PM

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • 424,149 Artists
  • 3,599,276 Artist Posts
  • 32,941 Sketchbooks
  • 54 New Art Jobs
Art Workshop Discount Inside

Developed Actively by vBSocial.com
SpringOfSea's Sketchbook