Zbrush Deco Trouble

Join 500,000+ Artists

Its' free and it takes less than 10 seconds!

Join the #1 Art Workshop - LevelUpJoin Premium Art Workshop

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Serbia
    Posts
    93
    Thanks
    12
    Thanked 7 Times in 5 Posts
    Follows
    0
    Following
    0

    Question Zbrush Deco Trouble

    Recently, I did some deco brush sketching using default and custom alphas. Everything seemed jagged and pixelated but I figured this was some preview mode or something and hoped it will work out when exported. Yet, I was wrong - it turned out even worse.

    I tried fiddling with anti-aliasing and render settings, resizing the document, using bigger custom alphas… and nothing worked.

    Is there any way to work this out?

    Reply With Quote Reply With Quote  


  2. Hide this ad by registering as a member
  3. #2
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Serbia
    Posts
    93
    Thanks
    12
    Thanked 7 Times in 5 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    If this is a wrong thread, I'd appreciate a headup.

    Reply With Quote Reply With Quote  

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • 424,149 Artists
  • 3,599,276 Artist Posts
  • 32,941 Sketchbooks
  • 54 New Art Jobs
Art Workshop Discount Inside
Register

Developed Actively by vBSocial.com
The Art Department
SpringOfSea's Sketchbook