Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    52
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy why aren't my images showing?

    why aren't my images showing?

    I've posted many times before, but now I'm not able to post images somehow. I haven't been able to update my daily sketchbook in like a month. :bash: argh.

    i've double checked my settings, and img code is on..but HTML code is off....and I doubt its a problem with my server..cause i've posted here before.

    any solutions? please help, I'd like to continue to post here.
    Last edited by kenchan; October 28th, 2003 at 05:06 PM.
    Kentarou Taya
    www.kentaya.com


  2. Hide this ad by registering as a member
  3. #2
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    518
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    ken, your pics won't show up if you have parentheses in the file name... I'm guessing it interupts the vB code so that it just doesn't show up. Just try posting an image without parentheses and I promise it'll show.

    ... NOW UPDATE YOUR SKETCHBOOK

  4. #3
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Germany
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I guess that's just a setting in the Admin CP?

    I'd change it so that people can show attachments from other boards and stuff like that.
    Or it there a reason why this isn't allowed?
    AndyT = Signature

  5. #4
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    52
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    oh ok, thanks
    I guess that worked. I posted an image that didn't have parenthesis....

    what about underscores? Are they allowed?
    Kentarou Taya
    www.kentaya.com

  6. #5
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    518
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts

  7. #6
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    52
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    if just tried to post an image with an _ underscore in the address and it doesn't work. ...so that really sucks for all the people that have that _ in the name of their root directory! Does anybody know a way around this from the admin CP? I have my own forum too and would like to include those people as well,...thanks.
    Kentarou Taya
    www.kentaya.com

  8. #7
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    52
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    maybe then its because its a geocities website....

    http://www.geocities.jp/digilab_k/image/dl2.gif

    I tried this image....
    Kentarou Taya
    www.kentaya.com

  9. #8
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    518
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    its because geocities doesn't allow outside linking to images... its not because of the underscore

  10. #9
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    52
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    that really sux hard bro...you mentioned that changing the extension to a .txt can help...is that true? is there NO way around it for those people?
    Kentarou Taya
    www.kentaya.com

  11. #10
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    518
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    like i said, that's just what I heard... and i know it used to work unless geocities caught on to it. This is why I decided to pay for a web host.

Similar Threads

  1. Images not showing
    By GiroFide in forum Support
    Replies: 17
    Last Post: August 2nd, 2012, 06:32 PM
  2. My posts aren't showing up?
    By overclocked~fox~ in forum Support
    Replies: 1
    Last Post: March 27th, 2010, 09:59 PM
  3. Okay seriously what the heck? My posts aren't showing up.
    By overclocked~fox~ in forum Support
    Replies: 0
    Last Post: March 27th, 2010, 08:18 PM
  4. Installed tool presets aren't showing up
    By Gadbury in forum Photoshop
    Replies: 0
    Last Post: November 22nd, 2009, 12:13 PM
  5. Why aren't my images showing?
    By kenchan in forum Art Critique Center
    Replies: 6
    Last Post: October 28th, 2003, 03:39 PM

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Designed by The Coldest Water, we build the coldest best water bottles, ice packs and best pillows.