Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    555
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    ?/problem about Artrewnal.com

    I keep checking artrenewal.com but everytime I go to it now it's just a white page nothing there. I have a Mac OS X but I've viewed it many times before and I can view it on my brother's computer. Is anyone else having this problem? is there something maybe I can do to fix it? I can view every other page I go to, so I'm not sure what the problem could be.
    joemadfan.com I run this site

    nathensprings.net coming soon!

    My Sketchbook updated 3/27/06


  2. Hide this ad by registering as a member
  3. #2
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    756
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Works for me but I'm not on a Apple.

  4. #3
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Seattle, Washington
    Posts
    614
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It could be because it actually ends with an org.

  5. #4
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    555
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    yeah I used both on my brothers .com and .org and they both work, but neither work on mine.
    joemadfan.com I run this site

    nathensprings.net coming soon!

    My Sketchbook updated 3/27/06

  6. #5
    Join Date
    May 2003
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    200
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Madman: Try clearing your cache and cookies. you might also want to change the settings on your browser so that it doesn't used cached pages all the time.

    What ISP do you use? it may be a proxy problem as well. Check your proxy settings. If you're on Cable or DSL you should be able to set your browser to not use a proxy. If you use dial-up, check with your ISP to find out how you can avoid proxy servers.

    If you are using IE you should be able to find the proxy settings in Tools -> Internet Options -> Connections (it's a tab) -> Settings (For Cable/DSL it's LAN Settings, for Dial-up it's just Settings). Something similiar to this anyways.

    if none of this stuff works, it might be spyware redirecting you to a addie that no longer works. I'm not sure if there are any spyware removal programs for Macs, but you could check it out. If you were using a PC I would say to check your HOSTS file too, and remove any entries that might be there concerning artrenewal.com. I'm not sure if there is an equivalent for Macs.

    That's about all I can think of. don't know alot about Macs. Hope it helps.

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: May 25th, 2010, 04:57 AM
  2. Here's my problem...
    By sigmadog in forum Art Discussions
    Replies: 6
    Last Post: November 27th, 2008, 03:36 PM
  3. I have a rather odd problem
    By SquirrelHunter17 in forum Photoshop
    Replies: 3
    Last Post: August 1st, 2006, 09:39 AM
  4. Art: big problem
    By Carnifex in forum 3D Art, Sculpture & Toy Art
    Replies: 9
    Last Post: January 27th, 2004, 10:22 AM
  5. Ever had this problem? Sure we all do.
    By poly_cube in forum Art Critique Center
    Replies: 3
    Last Post: April 10th, 2003, 11:59 PM

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Designed by The Coldest Water, we build the coldest best water bottles, ice packs and best pillows.