Forums Bugs. Squash them! - Page 3

Join 500,000+ Artists

Its' free and it takes less than 10 seconds!

Join the #1 Art Workshop - LevelUpJoin Premium Art Workshop

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 61 to 90 of 142
  1. #61
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    7,025
    Thanks
    149
    Thanked 962 Times in 505 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    hooribly buggy today

    PM notification pops down for every pagevopened...I've opened chacked and answered the pm,

    can't edit a poll..In EOW.. normally can

    attachment doesn't work on Gspot (haven't tried anywhere else.)

    didSPday break CA?

    <weeps
    crx

    To see the world in a grain of sand, and a heaven in a wildflower, hold infinity in the palm of your hand, and eternity in an hour.

    Sketch book

    http://conceptart.org/forums/showthr...ight=chaos%27s
    Reply With Quote Reply With Quote  


  2. Hide this ad by registering as a member
  3. #62
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Central London
    Posts
    1,548
    Thanks
    2,033
    Thanked 797 Times in 624 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Buggy for me aswell

    *I cant log in unless I choose "remember me", if I don't, then I get the redierct, but I get to the forum homepage still logged off.

    *The notifications don't get updated (subscribed threads).

    *Cant send PM's (or at least they don't show in sent items, though I have "leave a copy" enabled).

    *And new attachments in my SB aren't showing as well.

    VatselArt@Gmail.com

    Vatsel.com

    Facebook page . Twitter


    Reply With Quote Reply With Quote  

  4. #63
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Georgia USA
    Posts
    37
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Follows
    0
    Following
    0
    When I'm viewing Who's Online the screen jumps back to the top with Firefox.

    Prince Winter Flurry
    Reply With Quote Reply With Quote  

  5. #64
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    nunna Wyoming...
    Posts
    2,057
    Thanks
    3,153
    Thanked 950 Times in 660 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    I am guessing this is where this goes if not then please remove it. None of the file attachments are showing up, I can't see any pictures. on any thread..... is this just my comutron or is it the site?

    The difference between genius and stupidity is genius has its limits.
    Albert Einstein

    http://global.thebump.com/tools/tickers/tt6b71c.aspx


    Spaztastic's world of junk
    And The-SSG-That-Shall-Not-Be-Named!!!
    Realitychecks SB LakeLands SB Me,Myself, and Me again Vehkt's
    Reply With Quote Reply With Quote  

  6. #65
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    3,432
    Thanks
    643
    Thanked 1,484 Times in 719 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Same, can't see CA hosted images on Firefox, IE or Opera.

    Externally hosted images are fine.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  7. #66
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    New York, USA
    Posts
    2,337
    Thanks
    1,074
    Thanked 2,199 Times in 1,055 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Ditto, can't see anyone's attached images on Firefox or Safari...

    Reply With Quote Reply With Quote  

  8. #67
    Join Date
    May 2007
    Location
    Sweden
    Posts
    2,626
    Thanks
    3,340
    Thanked 5,792 Times in 1,165 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    I dunno why but I have had this problem a lot lately on CA. My posts wont count in threads I post in and sometimes they doesn't show up but it says I have posted when looking in at the reply-rate of the threads. And like today I posted some but the posts doesn't bump the threads to the top at all and when I look into my posting history many of my posts doesn't show at all in there.

    I just madea thread in here in the support area about a strange bug I have had the last week. It isa bit frustrating, the thread didn't even show up when I made it!!!


    http://conceptart.org/forums/showthr...14#post2688714




    Edit:

    Oh great. Now this post doesn't even bump this thread so noone will notice it...

    "I wish to paint in such a manner as if I were photographing dreams" - Zdzislaw Beksinski
    My Happy Little Sketchbook, please check it out and help me get better!

    My TUMBLR!
    Reply With Quote Reply With Quote  

  9. #68
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    The West Coast
    Posts
    444
    Thanks
    58
    Thanked 93 Times in 89 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Just had something weird happen. I posted in my sketchbook, and my first picture, a digital picture of my sketchbook (my real one) showed up as the thumbnail on a thread in It's Finally Finished (I think it was called Eye of Heart), that was moved to the WIP showcase. I don't really care about the thumbnail, because it will eventually drop off the radar, especially since the original post got moved anyhow. I just don't want anybody thinking I'm trying to populate other people's thumbnails with pictures of my sketchbook. Weird bug though. Oh, and all my threads are unaffected, so I guess as long as it's isolated, hopefully there won't be issues.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  10. #69
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    CA
    Posts
    396
    Thanks
    769
    Thanked 343 Times in 137 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    I've been having problems loading attached image files for a few weeks. At the moment I don't seem to be able to view any attachments in the sketchbook section. :-(

    ₪ "Yes, Gamera is powered by farts." -Roger Ebert ₪

    Reply With Quote Reply With Quote  

  11. #70
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Dorm
    Posts
    36
    Thanks
    10
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Follows
    0
    Following
    0
    While I'm disappointed that I can't see attachments, I'm glad it's not just my computer.

    Sketchbook

    deviantART

    "To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment."
    ~Ralph Waldo Emerson
    Reply With Quote Reply With Quote  

  12. #71
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Stirling, Scotland
    Posts
    53
    Thanks
    3
    Thanked 6 Times in 3 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    I don't know if this is the right place to mention it, but I was looking at the wiki and found out it has a massive advert for viagra and slightly dubious links on the Projects[link] page (under the "General" heading on the first page). Is it possible to edit these out? I tried to see if it was, but couldn't see how, it's late, maybe my brain power is gone.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  13. #72
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Dallas, Tx
    Posts
    17
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    For the past couple of days I haven't been able to view the attachments on my sketchbook page. Before this happened, I posted new work, and everything was fine. However, all of the images are broken now.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  14. #73
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Cambridge UK
    Posts
    5,460
    Thanks
    6,454
    Thanked 4,520 Times in 2,457 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    "Just had something weird happen. I posted in my sketchbook, and my first picture, a digital picture of my sketchbook (my real one) showed up as the thumbnail on a thread"
    haha i saw that. it was a photo of my buddy passed out in his own puke from the drink; it was disconcerting to see this image as thge thumbnail for every thread hahaha

    Last edited by Velocity Kendall; April 7th, 2011 at 01:56 PM.
    sb most art copied to page 1
    Weapons of Mass Creation 2011 ::: Add your favourites!
    skype: velocitykendall
    facebook: Alface Killah
    Reply With Quote Reply With Quote  

  15. #74
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Indianapolis, INDIANA
    Posts
    1,029
    Thanks
    459
    Thanked 774 Times in 464 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    The attachments in my sketchbook aren't working either. I hope the problem gets resolved. Thanks for all you do tech support!

    MY DAILY SKETCHES

    If you can read this, I gave you 5 stars
    Reply With Quote Reply With Quote  

  16. #75
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Santa Clarita, CA
    Posts
    1,185
    Thanks
    60
    Thanked 527 Times in 470 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    ok im obviously not the only one but attached images arent showing at all on any thread i open minus a few random ones but i can still view the gallery images

    Reply With Quote Reply With Quote  

  17. #76
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    South Korea
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    I posted in my thread, but it hasn't been bumped. Anybody else have problems like that?

    죽는 날까지 하늘을 우러러 한 점 부끄럼 없기를..
    Sketchbook
    Reply With Quote Reply With Quote  

  18. #77
    Join Date
    May 2007
    Posts
    591
    Thanks
    179
    Thanked 233 Times in 159 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Here's a bug that occurs very often lately:
    I try to save an attached picture but all I get is a "attachment.php" file which contains either a html page with a 403 error message or the image data, whatever browser I'm using.
    When it's the 403 error I'm given this url to fix the problem: http://www.ioerror.us/bb2-support-ke...7845-1756-6707 but I don't think any of the possible local causes applies to me as I haven't changed anything in my computer configuration.
    The problem usually disappears when I try again a few hours later, which might be a hint it's a proxy server problem -- or something even trickier

    Quote Originally Posted by EVOL View Post
    I posted in my thread, but it hasn't been bumped. Anybody else have problems like that?
    It happens to me once in a while.
    One solution is to delete your latest post and make it again (which is a hassle if you've attached a dozen pictures).
    Or just post a self-bump post, which shouldn't be considered rude in this case.

    Last edited by Leo Ki; July 4th, 2011 at 04:40 AM.
    Reply With Quote Reply With Quote  

  19. #78
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Belgium, Ghent
    Posts
    53
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    hey, I was in the Wiki and the Scott Robertson links to his perspective tutorials are bad links.

    Byezzz

    Reply With Quote Reply With Quote  

  20. #79
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Croatia
    Posts
    70
    Thanks
    19
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Why did two of my posts on my WIP thread end up in moderation and th first one wasn't approved even after a week?
    There was one post after Kya Hill's, and now another one after thedestroyer's! My other posts came through fine. What is wrong with my posts that are in moderation?

    Reply With Quote Reply With Quote  

  21. #80
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    United Kingdom
    Posts
    966
    Thanks
    654
    Thanked 480 Times in 315 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Hm.. It's not a bug, but not worth opening a thread either, and I just wonder from time to time whether it was done on purpose: The Art discussion forum is spelled "Art Dlscussion" with an L.
    I'd be interested in how that came about

    Reply With Quote Reply With Quote  

  22. #81
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    2,710
    Thanks
    2,942
    Thanked 1,819 Times in 936 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    I never noticed that until now.
    Now I can't stop noticing it...

    Reply With Quote Reply With Quote  

  23. The Following User Says Thank You to Star Eater For This Useful Post:


  24. #82
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    UK
    Posts
    321
    Thanks
    334
    Thanked 190 Times in 85 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Its not a bug,its a feature to deter spambots.

    Last edited by Artimatum; March 30th, 2012 at 08:41 AM.
    Formerly Ultimatum.

    A smooth sea never made a skillful sailor.

    Human beings, who are almost unique in having the ability to learn from the experience of others, are also remarkable for their apparent disinclination to do so."
    -Douglas Adams
    Reply With Quote Reply With Quote  

  25. The Following 2 Users Say Thank You to Artimatum For This Useful Post:


  26. #83
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Montreal... design city^^
    Posts
    29
    Thanks
    5
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Don't know if it's a bug, but I simply can't UPLOAD attached images in the attachments manager.
    May cause I use Navigator 9 lol but everything work well except that...
    And I wanna edit my SB thread like now, to get a thumbnail and to show more drawings.

    I keep trying to learn how to draw since I was 3 years old... except that I just understand that I have to pratice and that's all.
    BTW i'm a french native speaker so my english can be really bad... I apologize...
    Reply With Quote Reply With Quote  

  27. #84
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    hello, i'm having trouble to login into conceptart forums with my actual account "marcoalvares". In the past, I always login by the facebook integration. Now, I can't reamember my password and when I try to reset it, the system says "You have not entered an email address that we recognize. Please try again or contact theadministrator."
    The odd thing is that the system send me an email saying that someone is trying to login into my account. So, it's recognize my e-mail, except for reset purposes.

    Thanks in advance,
    Marco Alvares

    Reply With Quote Reply With Quote  

  28. #85
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Farnborough, UK
    Posts
    1,666
    Thanks
    568
    Thanked 546 Times in 488 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Not sure if it's just me but I haven't been receiving any emails for threads I've subscribed to for a few days now. Is it just me or the whole site?

    Reply With Quote Reply With Quote  

  29. The Following User Says Thank You to Marian Rowling For This Useful Post:


  30. #86
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    2,710
    Thanks
    2,942
    Thanked 1,819 Times in 936 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Now that you mention it, neither have I. This problem seems to crop up now and again.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  31. #87
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Farnborough, UK
    Posts
    1,666
    Thanks
    568
    Thanked 546 Times in 488 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Thanks Star Eater at least I know I am not alone. . Have to say that my inbox is so empty without them and it is such a good way to keep up with all that interests me. Hopefully someone has just typed a wrong bit of code and they will come back soon.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  32. #88
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    68
    Thanks
    7
    Thanked 29 Times in 23 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    My posts keep going into moderation, is this normal? or a bug? I don't want to have done something wrong on my end lol

    EDIT: This one went through just fine o-o

    Reply With Quote Reply With Quote  

  33. #89
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Posts
    10,395
    Thanks
    3,593
    Thanked 5,524 Times in 3,718 Posts
    Follows
    1
    Following
    0
    It's because you post links.

    Reply With Quote Reply With Quote  

  34. #90
    Join Date
    May 2008
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    3,180
    Thanks
    752
    Thanked 2,357 Times in 1,211 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    I'm having trouble approving certain posts in the Sketchbook forum. Sometimes approving them does nothing, something they no longer appear on my mod list but then reappear several days later. Anyone else having issues?

    *** Sketchbook * Landscapes * Portfolio * Store***

    "There are two kinds of students: the self-taught and the hopeless."
    - Dr. Piotr Rudnicki
    Reply With Quote Reply With Quote  

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Members who have read this thread: 3

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • 424,149 Artists
  • 3,599,276 Artist Posts
  • 32,941 Sketchbooks
  • 54 New Art Jobs
Art Workshop Discount Inside
Register

Developed Actively by vBSocial.com
The Art Department
SpringOfSea's Sketchbook