New Wacom Intuos 3 tablet. Problem with the 'eraser'
Join the #1 Art Workshop - LevelUpJoin Premium Art Workshop

Results 1 to 5 of 5

Thread: New Wacom Intuos 3 tablet. Problem with the 'eraser'

  1. #1
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Montreal, Qc
    Posts
    312
    Thanks
    16
    Thanked 11 Times in 10 Posts
    Follows
    0
    Following
    0

    New Wacom Intuos 3 tablet. Problem with the 'eraser'

    I got an Intuos 3 4x6 tablet, but the eraser on the pen still act like a normal pen. I plug the Intuos 3 9x12 and there's no problem...

    Any ideas why???

    Reply With Quote Reply With Quote  

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Stockholm
    Posts
    1,734
    Thanks
    26
    Thanked 332 Times in 177 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    check your tablet settings, choose the pen and check if the eraser is set to "eraser"

    cheers

    edit: if you havent already

    Reply With Quote Reply With Quote  

  3. #3
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Montreal, Qc
    Posts
    312
    Thanks
    16
    Thanked 11 Times in 10 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    yeah it was already set to eraser :/


    -Windows XP

    Reply With Quote Reply With Quote  

  4. #4
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Philly PA
    Posts
    3,393
    Thanks
    108
    Thanked 1,475 Times in 469 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    I have this problem sometimes too, and often when it does that it also stops recognizing the pressure sensitivity. This usually happens for me when I'm running too many other applications at the same time. Closing some (especially iTunes) generally does the trick. :/

    "Every little step considered one at a time is not terribly daunting" - Ethan Coen

    New books and process DVD available NOW!

    www.dvpalumbo.com

    Quickie blog (nudity)
    Reply With Quote Reply With Quote  

  5. #5
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Montreal, Qc
    Posts
    312
    Thanks
    16
    Thanked 11 Times in 10 Posts
    Follows
    0
    Following
    0
    Oh well, I just uninstalled the device driver reboot and reinstalled. And now it work. Looks like the two tablets cannot coexist in the same environment.

    Thanks anyway fokes

    Reply With Quote Reply With Quote  

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •